szerda, május 25, 2016

Léböjttábor 2016 a Vajdaságban


2016.07.18-28.

A tájékoztatóból:

2016-ban már 11. éve tartunk léböjttáborokat. Alapanyagaink a sok napsütésnek köszönhetően európai szinten is páratlan ízűek és minőségűek. Mezőgazdasági vidék lévén bőséges ellátást tudunk biztosítani. Vendégeinket változatos, színes programokkal várjuk.
Reggeli tornával kezdjük a napot, lelki és egészségügyi előadások hallgatására van lehetőség.
A mozgás kedvelőinek ingyenes lovaglási és úszási lehetőségekkel tudunk szolgálni. A teljesebb körű gyógyulás elősegítéséhez ajánljuk a tábor masszőreit.

A 10 napos léböjt alkalmas arra, hogy párhuzamosan a béltisztítással, vese- és májtisztítást is el lehessen végezni. A BTF1 (béltisztító formula) enyhe hashajtó kapszulát és a BTF2 tisztítóport használjuk. Vese- és májtisztításhoz vese- illetve májtisztító tea és tinktúra szükséges. Amennyiben a léböjt mellett a vese- és májtisztítást is el szeretnénk végezni, először a vesetisztításra (első 5 nap), majd a májtisztításra (második 5 nap) kerül sor.

A táborhely: Feketetó Vajdaság ötödik legszegényebb faluja. Táborunk is egyszerű, de aki szereti az állatokat, a természetet, az nyugalmat talál. Főbb épületeink vályogból készült parasztházak. Több kulturált angolwc-nk és tusolónk is van.

Részvételi díj 10 napra 240 Euro/fő. Gyermekeknek napi 10 euro.
Ez nem tartalmazza a kirándulások, múzeumlátogatások, termálfürdő stb. árát.

Uniós állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal léphetik át a határt. Ágyneműhuzatról mindenki maga gondoskodik. Célszerű hálózsákot és plédeket hozni, valamint javasolt masszázshoz nagyméretű törülköző, a tornához kényelmes ruha, a léböjthöz zárható flakon, szúnyogriasztó.

Jelentkezés a lnebzs kukac gmail pont com címen.

3 megjegyzés: