péntek, július 01, 2016

Ifjúsági bibliatábor 2016.



Ifjúsági tábor
Visegrád, 2016.07.24–07.31.
Fantasztikusan szép helyszínt találtunk az idei Ifjúsági Tábornak Visegrádon, gyakorlatilag a vár tövében!


MEGJELENT A HIVATALOS, 2016-OS TÁJÉKOZTATÓ FÜZET, LETÖLTHETŐ INNEN

Ár: Pontos ár még nincs, de a 8 nap 7 éjszaka (szállás + napi háromszori bőséges étkezés) 30.000 Ft körül fog alakulni (4.285 Ft/nap).  
A szállás honlapján található árakat ne vegyétek figyelembe, ugyanis egyedi megállapodásunk lesz. 

Látnivalók a környéken
Azt hiszem ezt nem kell részletezni. Azzal lesz a gondunk csak, hogy mit hagyjunk ki… De azért a teljesség igénye nélkül:
a Fellegvár, Királyi Palota, Mátyás Király múzeum, Salamon-torony, Zsitvay-kilátó, Duna-part (akár egy újabb kenuzás), számtalan túrázási lehetőség (pl. rám-szakadék), bob pálya, stb.
(http://szallasvisegradon.hu/galeria)

Étkezés: Nem fog minket a tavalyi meglepetés érni! Profi szállásadókról van szó, profi konyhai szolgáltatással. Teljesen fel vannak készülve a vegetáriánus és vegán étkeztetésre is. Már az első találkozásnál említette az üzemeltető, hogy a kókuszzsírtól a rizstejig minden a rendelkezésükre áll. Minden ebéd levesből és második fogásból áll és bőséges mind ez, mind a reggeli és vacsora is!

Táborvezetők:
Fekete Dávid, Vankó Zsuzsa, Nagy Sándor
Fontos! Szeretnénk kérni benneteket, hogy írjátok meg elképzeléseiteket, ötleteiteket, hogy milyen témákról szeretnétek beszélgetni és előadásokat hallani a nyári táborban! Ennek mentén építjük majd fel a végleges tematikát.
Még fontos! Mivel nem mindenkinek az elérhetősége van meg nálunk, így kérlek benneteket, hogy akinek csak tudjátok, hogy szívesen jönne, küldjétek tovább ezt a tájékoztatót.

Jelentkezés
A nagy.sandor25@gmail.com címre küldjetek egy emailt.


A 2016-os ifjúsági tábor programja











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése